Welkom


Het Bestuur van de Stichting Nederlandstalige Nascholing voor Dermatologie en Venereologie heet u graag van harte welkom op haar 21st nascholings- cursus op donderdag 7 en vrijdag 8 november 2013 in Amsterdam.

Alles zal draaien rond het thema innovatie. Zowel de diagnostische als therapeutische innovaties komen aan bod. Naast nieuwe technieken binnen de gentechnologie worden ook middelen die nog in de pijplijn zitten voor dermatologische aandoeningen besproken. ook zal er aandacht zijn voor nieuwe media in de dermatologie en de mogelijkheden die de nieuwe technieken ons bieden.

Het congres zal plaatsvinden in het Mövenpick hotel en de Passengers Terminal, nabij het historische centrum van Amsterdam en op loopafstand van het centraal station. Wij kondigen u met trots het programma met (inter)nationaal befaamde sprekers aan die u over de toekomst van de dermatologie zullen informeren. De feestavond zal gehouden worden in het recent geopende EYE filmmuseum. U zult vanuit het hotel per boot naar deze prachtige locatie worden vervoerd voor een spetterende feestavond.


Een aanpassing van het programma wordt u via deze weg reeds graag meegedeeld. De grand lecture met als titel "Atopic dermatitis - an update on scientific and clinical aspects" zal gehouden worden door Professor Thomas Werfel (Klinik für Dermatologie, Allergologie und Venerologie, Abteilung Immundermatologie und exp. Allergologie, Medizinische Hochschule Hannover (MHH).

Wij hopen u allen in grote getale te ontmoeten in de prachtige hoofdstad van Nederland: Amsterdam!

Namens het bestuur van de SNNDV,


Marcel Bekkenk
Voorzitter SNNDV

__________________________________________________________________________

Screen Shot 2013-06-17 at 13.26.26


SNNDV Nascholing 2013
7 - 8 november 2013
Mövenpick Hotel Amsterdam
___________________________

inschrijven
___________________________

Downloads


Congresflyer [pdf]

___________________________

Links

Linkje Website SNNDV