Welkom

Het Bestuur van de Stichting Nederlandstalige Nascholing voor Dermatologie en Venereologie heet u graag van harte welkom op haar 22e nascholingscursus op donderdag 6 en vrijdag 7 november 2014 in Brussel.

Wij kondigen u met trots het programma met (inter)nationaal befaamde sprekers aan die u zullen informeren over zaken die u regelmatig in uw dagelijkse praktijk zult tegenkomen. Het thema “hoofd-zaken en Kop-zorgen in de dermatologie” geeft al direct aan waar we ons dit keer op zullen richten. Bekende en minder bekende huidproblemen van het gelaat en de scalp zullen worden besproken. Daarnaast komen klachten van haren en lippen aan bod. cosmetische ingrepen in het gelaat en complicaties hiervan zullen ook de revue passeren. Tenslotte zullen (pre)maligne afwijkingen en hun behandeling aan bod komen. Voor de “grand lecture” hebben we professor Jürgen Becker uitgenodigd, die wereldbefaamd is voor zijn onderzoek naar Merkelcelcarcinoom en hij zal ons alles vertellen over deze vaak in het gelaat voorkomende agressieve tumor.

Het congres zal plaatsvinden in “The square”, een geweldige congreslocatie in het hart van Europa en midden in Brussel, goed bereikbaar per trein en auto. het bevindt zich tegenover het station Brussel centraal en heeft ruime parkeergelegenheid direct onder het congrescentrum. Graag nodigen wij u op donderdagavond uit voor het informele avondprogramma met diner en muziek. Wij hopen u allen in groten getale te ontmoeten in de prachtige hoofdstad van België: Brussel!

Namens het bestuur van de SNNDV,

Marcel Bekkenk
Voorzitter SNNDV


Screen Shot 2014-07-15 at 11.39.51


SNNDV Nascholing 2014
6 - 7 november 2014
The Square Brussel
___________________________

inschrijven
___________________________

Downloads


Congresflyer [pdf]

___________________________

Links

Linkje Website SNNDV