Welkom


Het Bestuur van de Stichting Nederlandstalige Nascholing voor Dermatologie en Venereologie heet u graag van harte welkom op haar 23ste nascholingscursus op donderdag 19 november en vrijdag 20 november 2015 in Rotterdam.

Centraal tijdens deze tweedaagse nascholing staan de huidziekten die gepaard gaan met blaren. Daarbij zullen de auto-immuun blaarziekten uitgebreid aan bod komen, maar er zal ook aandacht zijn voor andere oorzaken van blaren. U krijgt een praktijk gerichte state-of-the-art over de diagnostiek en behandeling van deze bulleuze dermatosen. Hiervoor hebben we zoals steeds een beroep kunnen doen op de expertise van gerenommeerde sprekers.

We zullen niet alleen de aanpak van deze blaarziekten naar voren brengen, maar ook de psychologische begeleiding van deze groep patiënten. Daarnaast zal een patiënt zijn ervaringen met ons delen over het leven met een blaarziekte. Het programma van deze nascholingscursus is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Prof. dr. Marcel Jonkman en zijn team van het Centrum voor Blaarziekten van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Wij willen hen hiervoor alvast zeer hartelijk danken.

Het congres zal plaatsvinden in het World Trade Center in Rotterdam, een geweldige congreslocatie in het centrum van Rotterdam. Voor informatie zie www.wtcrotterdam.nl. Graag nodigen wij u op donderdagavond uit voor het informele avondprogramma met diner op het cruiseschip de SS Rotterdam.

Wij hopen u allen in groten getale te ontmoeten in Rotterdam.

Namens het bestuur van de SNNDV,

Petra de Haes
Voorzitter SNNDV


Screen Shot 2014-07-15 at 11.39.51


SNNDV Nascholing 2015
19 - 20 november 2015
World Trade Center Rotterdam

inschrijven

Downloads

Congresflyer [pdf]

Links

Linkje Website SNNDV