Sponsor Instructie

Op deze pagina vindt u alle informatie over uw sponsorschap.

Welkom

Beste sponsor,

Namens de congrescommisise van de SNNDV willen wij u danken voor uw deelname! Om u goed voor te bereiden op het congres vragen we hierbij uw aandacht voor de onderstaande belangrijke informatie.

Mocht u na het lezen ervan vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Secretariaat Nascholing SNNDV

  Mw Tonne Verdonk  |   +31-(0)6-53371538 |    tonne@mediscon.nl

Inschrijven van vertegenwoordigers

In het sponsorschap zit deelname voor maximaal drie vertegenwoordigers inbegrepen. In het hoofdsponsorschap zit deelname voor maximaal zes vertegenwoordigers inbegrepen. Volg de onderstaande stappen om de vertegenwoordigers in te schrijven. Let erop dat elke vertegenwoordiger zich dient in te schrijven met een uniek e-mail adres.

Stappen

Volg de volgende stappen voor iedere vertegenwoordiger:

Stap 1 – Bezoek het online inschrijfformulier
Stap 2 – Gebruik bij Deelname de volgende promotiecode: sponsor (kleine letters)
Stap 3 – Vul het formulier in en klik onderaan op de groene knop Bevestigen

Sponsorstand

Standplaats

Hoofdsponsors krijgen een standplaats van 6 x 2 meter toegewezen en reguliere sponsors een plek van 3 x 2 meter. De stands worden voorzien van electriciteit en u krijgt toegang tot draadloos Internet. Wij raden u aan om zelf eventuele verlengsnoeren mee te nemen. Het secretariaat neemt contact met u op om een standplaats uit te kiezen.

Meubilair

Wij plaatsen op uw standplaats standaard een reguliere tafel met twee stoelen. Mocht u in plaats daarvan (of aanvullend) een statafel met twee krukken wensen, dan kunt u dat doorgeven aan het congressecretariaat.

Op- en afbouw

De stand kan worden opgebouwd op woensdagmiddag 18 november vanaf 16.00 uur tot 21.00 uur of op donderdag 19 november van 07.00 tot 09.00 uur. Uw stand dient op donderdagdag om 9.00 uur klaar te zijn in verband met de aankomst van de deelnemers. De stand kan worden afgebroken op vrijdagmiddag na afloop van de theepauze rond 15.30 uur.

Folder in de congrestas

Alle congresdeelnemers krijgen een congrestas uitgereikt met daarin informatie van de sponsors. U krijgt de mogelijkheid om een folder of flyer (maximale afmeting twee A4 pagina’s die aan elkaar zijn gehecht) aan de tas toe te voegen. De deadline voor het aanleveren van de folders is vrijdag 20 oktober 2020. De folder mag in een oplage van 300 stuks verstuurd worden naar:

Mediscon – SNNDV Nascholing 2020 – Kettingstraat 77 – 5667 RG  Geldrop