Instructie voor sprekers

Uw Presentatie

Geachte spreker,

Hartelijk dank voor uw toezegging om een presentatie te verzorgen tijdens de virtuele nascholing SNNDV op 20 maart. Wij vragen u om uw presentatie van tevoren op te nemen om op de dag zelf de kans op technische problemen door langzame Internetverbindingen te verkleinen. Voordat de presentatie wordt getoond zult u door de sessievoorzitters worden geïntroduceerd tijdens een kort gesprek waarvoor u (met beeld) inbelt naar de studio. Na afloop van de presentatie kunt u op deze manier ook vragen beantwoorden.

Hieronder treft u een instructie voor het opnemen van een “PowerPoint presentatie met stem”. Informatie over de manier waarop u kunt inbellen wordt u toegezonden door onze technicus. Er zal gebruik worden gemaakt van Zoom om een verbinding met u op te zetten.

Met vriendelijke groet,

Tonne Verdonk
Mediscon – Secretariaat SNNDV

Opnemen Presentatie

Het toevoegen van uw stem aan uw presentatie is erg eenvoudig. Heeft u een recente versie van PowerPoint, dan klik u bovenin op: Slide Show – Record Slide Show. Klik op de onderstaande knop voor een Engelstalige instructie in het geval u er niet uitkomt of een oudere versie van PowerPoint heeft.

Gelieve uw presentatie te uiterlijk op vrijdag 12 maart om 10.00 uur te sturen naar: jochem@mediscon.nl. Mocht het bestand te groot zijn om per e-mail te versturen, dan raden wij u aan om WeTransfer te gebruiken.

 

PowerPoint instructie stem opnemen