Welkom

Welkom op de website van de SNNDV Themadag “Etnische dermatologie en Importdermatosen”, die op zaterdag 22 maart 2014 plaatsvindt in het Evoluon te Eindhoven.

Op deze themadag zal de dermatologie van de donkere huid centraal staan en zullen een aantal frequente importdermatosen toegelicht worden. Heel wat dermatosen hebben bij patiënten met een donker huidtype een voor ons minder kenmerkende en vaak verwarrende presentatie. Daarom zal deze themadag openen met een rijk geïllustreerd overzicht van de kliniek van veel voorkomende huidziekten in de donkere versus de blanke huid.

Vervolgens trekken we naar de tropen. Of, beter gezegd, komt de patiënt terug uit de tropen met een ulcus, met jeuk of met koorts en uitslag. De steeds groter wordende reizende populatie maakt dat we hier als dermatoloog in toenemende mate mee geconfronteerd worden. Daarom zullen verschillende experts een overzicht geven over de diagnosen die hier niet gemist mogen worden en over de juiste aanpak bij deze specifieke problematiek.

We hopen dat jullie talrijk aanwezig zullen zijn op deze warm aanbevolen, tropische themadag in Eindhoven op zaterdag 22 maart 2014!

Themadagcommissie
Dr. Catherine van Montfrans
Dr. Hilde Lapeere
Prof.dr. Katia Ongenae
Dr. Marcel Bekkenk

___________________________________________________________________

sponsorbalk


SNNDV Themadag 2014
Zaterdag 22 maart 2014
Evoluon - Eindhoven
_____________________________________

Screen Shot 2013-02-28 at 11.53.05
_____________________________________

Downloads

Congresflyer [pdf]

_____________________________________

Links

Linkje Website SNNDV