Sponsors

Ontmoet deze bedrijven op de expo

Sponsors

Hoofdsponsors

snndv

Amgen

Onze missie is patiënten helpen. Daarom onderzoeken en ontwikkelen we innoverende geneesmiddelen met een focus op ernstige ziekten. Aandoeningen die vandaag (nog) niet of onvoldoende kunnen worden behandeld.

snndv

Galderma Benelux

Advancing dermatology for every skin story.

Iedere huid is uniek en we hebben allemaal onze eigen skin story.

Bij Galderma omarmen we deze verschillen en bieden we geavanceerde, hoogwaardige brands die passen bij de individuele behoeften van patiënten, over het hele spectrum van de dermatologie via Esthetische geneeskunde, Consumer Care en Geneesmiddelen op voorschrift.

Janssen Nederland

Janssen Nederland, onderdeel van Johnson & Johnson, is een wereldwijde leider in de gezondheidszorg met meer dan 265 operationele bedrijven in 60 landen en meer dan 137.000 medewerkers wereldwijd. Meer dan 2.000 medewerkers in Nederland zijn betrokken bij onderzoek, ziektepreventie, geneesmiddelenontwikkeling en productie. Janssen streeft naar een toekomst waarin ziekten tot het verleden behoren via innovatieve benaderingen van preventie, behandeling en genezing. Janssen werkt samen met experts en richt zich op domeinen zoals hart- en vaatziekten, immunologie, infectieziekten, neurowetenschap, oncologie en pulmonale hypertensie. In alles wat we doen, staat de patiënt centraal, waarbij innovatie en duurzaam ondernemen centraal staan in de manier waarop we dat doen.

snndv

LEO Pharma

LEO Pharma is een wereldwijd bedrijf dat zich inzet voor het verbeteren van de zorgstandaard ten behoeve van mensen met huidaandoeningen, hun families en de samenleving. Opgericht in 1908 en grotendeels eigendom van de LEO Foundation, heeft LEO Pharma tientallen jaren van onderzoek en ontwikkeling gewijd aan het bevorderen van de dermatologie. Vandaag de dag biedt het bedrijf een breed scala aan therapieën voor alle ernst van huidziekten. LEO Pharma heeft zijn hoofdkantoor in Denemarken en helpt miljoenen patiënten over de hele wereld.

Lilly

Lilly combineert zorg en ontdekking om geneesmiddelen te ontwikkelen die de levenskwaliteit van mensen overal ter wereld kunnen verhogen. Drie historische kernwaarden vormen de basis voor alles wat Lilly doet:

Integriteit: we houden ons steeds aan alle geldende wetgevingen. We zijn eerlijk in onze contacten met klanten, werknemers, aandeelhouders, partners, leveranciers, concurrenten en de gemeenschappen die wij dienen.

Uitmuntendheid: we streven naar innovatie op farmaceutisch vlak, we ontwikkelen kwalitatief hoogstaande producten en we leggen ons toe op het behalen van superieure bedrijfsresultaten.

Respect voor mensen: onze werksfeer is gebaseerd op wederzijds respect, openheid en individuele integriteit.

Nascholing Esth-Ethische Dermatologie | SNNDV Nascholing 2023

Novartis

Onze missie is om innovatieve geneesmiddelen te ontdekken, zodat wij de levenskwaliteit van patiënten kunnen verbeteren.

Sponsors

snndv

AbbVie

Wij zijn een onderzoeksgedreven biofarmaceutisch bedrijf. Innovatieve geneesmiddelen ontwikkelen en de zorg in Nederland nóg beter maken. Daarmee maken we het verschil in de levens van mensen. AbbVie werd in 2013 opgericht als wereldwijd biofarmaceutisch bedrijf, toen we ons opsplitste van Abbott. Bij dit bedrijf ligt dan ook onze herkomst. Over de hele wereld werken er 50.000 AbbVie-collega’s in meer dan 175 landen. Onze missie: we ontwikkelen innovatieve geneesmiddelen voor mensen die het hard nodig hebben. Om de huidige uitdagingen in de gezondheidszorg het hoofd te bieden, bundelen we onze krachten. Daarom werken we samen met zorgorganisaties, zorgverleners en patiënten.

Almirall

Almirall is een farmaceutisch bedrijf dat patiënten wereldwijd van waardevolle geneesmiddelen wil voorzien. Wij onderzoeken, ontwikkelen, vervaardigen en vermarkten specialité geneesmiddelen, evenals gelicenseerde producten. Om echt het verschil te kunnen maken richt onze R&D zich binnen de dermatologie op onvervulde medische behoeften, nu en in de toekomst. De optimistische en volhardende aanpak van Almirall heeft geresulteerd in een continue groei sinds onze oprichting in 1943. Zo profiteren dagelijks duizenden zorgprofessionals en miljoenen patiënten over de hele wereld van ons werk.

AstraZeneca

Als wereldwijd bedrijf spelen we onze rol bij het aanpakken van de grootste uitdagingen van onze tijd, van klimaatverandering tot toegang tot gezondheidszorg en ziektepreventie. We verleggen grenzen in wetenschap om sneller, betere behandelingen te ontwikkelen voor patiënten. Innovatie is onze grootste kracht. En daarom willen we niet alleen behandeling en diagnose verbeteren, maar ook de manier waaróp we werken. Zo krijgen de juiste patiënten steeds vaker sneller de juiste zorg.​ Samen met zorgverleners werken wij hard om de kwaliteit van leven van mensen met een ernstige (chronische) ziekte te verbeteren, en soms zelfs hun ziekte te genezen.

Biosil

Boost het collageen, elastine en keratine metabolisme met Biosil. Biosil bevat een unieke gepatenteerde formule van choline gestabiliseerd orthosiliciumzuur. Dit zorgt voor de heractivatie van de enzymatische processen in het lichaam om zelf weer collageen, elastine en keratine aan te maken. Daarnaast beschermt Biosil ook tegen de afbraak van collageen. De effecten op huid, haar & nagels zijn klinisch bewezen in dubbelblind placebogecontroleerde studies. 

Biosil wordt verdeeld door Adephar BV. De studies zijn beschikbaar op de website van Adephar.

Bristol Myers Squibb

Bij Bristol Myers Squibb zijn we geïnspireerd door een duidelijke visie : wij willen een toonaangevend biofarmaceutisch bedrijf zijn dat het leven van patiënten verandert via wetenschap. Onze focus is altijd gericht op mensen : de patiënt waar we voor werken, de staf die instaat voor het ontdekken, ontwikkelen en het toegankelijk maken van onze medicijnen als ook de vele partners waar we mee samenwerken. Onze expertise ligt voornamelijk in de volgende 4 domeinen : oncologie, hematologie, immunologie en hart- en vaatziekten.

Canfield Scientific

Canfield Scientific stat aan de top van Imaging Systems in wetenschappelijk onderzoek en gezondheidstoepassingen. Van farmaceutica tot huidverzorging, wij zijn de vertrouwde wereldwijde partner.

Onze visie is helder: de toonaangevende wereldwijde leverancier zijn van digitale fotografische systemen, beeldvormingssoftware en ondersteunende diensten. Wij geven zorgprofessionals de kracht om de communicatie met patiënten te verbeteren en behandelresultaten te optimaliseren.

Onze missie is eenvoudig maar diepgaand. Wij bieden hoogwaardige beeldvormingsoplossingen aan artsen en de gezondheidszorgsector, ondersteund door ongeëvenaarde klantenservice. Wij geloven in vooruitgang via geavanceerde technologie.

DermaCure

DermaCura krabverband is een Medisch verbandpak en dient ter afdekking en fixatie van zalftherapie bij chronische huidaandoeningen, zoals constitutioneel eczeem en psoriasis. Het verbandpak beschermt de beschadigde huid en door de gladde en zijdezachte structuur van het verband wordt krabben voorkomen. Het draagcomfort wordt als zeer prettig ervaren.

DermaCura krabverband beschermt tegen uitdrogen van de opperhuid door de vochtregulerende werking en draagt bij aan het verbeteren van de huid barrière.

DermaCura krabverband wordt op recept volledig vergoed door alle zorgverzekeraars.

Nascholing Esth-Ethische Dermatologie | SNNDV Nascholing 2023

Dermasence

Wij zijn jouw specialist voor medische huidverzorging. Bij ons draait alles om een gezonde huid. De medische huidverzorging van Dermasence is een schoolvoorbeeld van dermatologische vakkennis en een consequent streven naar werkzame, goed te verdragen producten voor huidverzorging. Het merk staat voor innovatieve ontwikkelingen en producten die optimaal worden verdragen. Er komen steeds meer mensen met huidproblemen. Of het nu gaat om allergieën, irritaties of jeuk – de belastingen in het dagelijkse leven tasten duidelijk de kwaliteit van leven aan. De systeemverzorging van Dermasence, die nauwkeurig op individuele huidbehoeften is afgestemd, biedt hier een oplossing. En helpt je jouw huid gezond te houden!

Eucerin

Al ruim een eeuw zet Eucerin zet zich in voor dermocosmetische verzorgingsproducten, voert baanbrekend huidonderzoek uit en ontwikkelt innovatieve, klinisch bewezen huidverzorgingsproducten die goed worden verdragen. De producten van Eucerin beschermen de huid en zorgen ervoor dat deze er mooi en stralend gezond uitziet. We weten echter dat de effecten van onze verzorgingsproducten verder gaan dan de huid. Ze zorgen ervoor dat we ons beter voelen, wat invloed heeft op ons algemene welzijn en ons dagelijks leven. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat dermocosmetische verzorgingsproducten het vermogen hebben om levens te veranderen.

Fagron België

Fagron werd in 1990 opgericht in Rotterdam en is door een sterke focus op innovatie, kwaliteit en oplossingsgericht denken uitgegroeid tot marktleider in gepersonaliseerde medicatie. Ruim 300.000 patiënten in 60 landen profiteren iedere dag weer van onze medicatie op maat. Achter het grote succes van Fagron staat een team van ruim 3.100 enthousiaste professionals. Samen met voorschrijvers en apothekers streeft Fagron ernaar om gepersonaliseerde geneeskunde te verbeteren en (meer) toegankelijk te maken voor patiënten. Op deze manier willen we een significante impact hebben op de gezondheid en het welzijn van mensen.

Fagron Nederland

Als toonaangevende wereldwijde onderneming in farmaceutische bereidingen, heeft Fagron (FArmaceutische GRONdstoffen) als doel maatwerk medicatie beschikbaar te stellen aan ziekenhuizen, apothekers en patiënten wereldwijd.

Ruim 200 apothekers werken dagelijks aan innovatieve oplossingen die inspelen op de behoeften van apotheker, voorschrijver en patiënt. Meer dan 200.000 patiënten in 34 landen maken iedere dag weer gebruik van onze medicatie op maat.

Fagron Derma, ontwikkeld in samenwerking met apothekers en voorschrijvers, biedt een breed scala aan dermatologische producten. Met meer dan 100 verschillende producten, waaronder crèmes, zalven, lotions en badproducten, biedt Fagron Derma een passende therapie voor elke huidbehoefte.

Flen Health

Flen Health is een Vlaams (maar ook internationaal) bedrijf, opgericht door apotheker Philippe Sollie. In de kern van het bedrijf zitten wondzorg en huidaandoeningen. Onze in-house ontwikkelde producten bestaan o.a. uit Flaminal Hydro & Forte, Flamigel en Flamirins. Mensen met huidaandoeningen en wonden kunnen vaak niet meer doen wat ze graag doen. Het is ons doel hier bij Flen Health om deze patiënten innovatieve oplossingen te bieden, zodat ze opnieuw een normaal leven kunnen leiden. Die missie willen we elke dag opnieuw weer realiseren.

HDP Medical

NEOSTRATA, HELIOCARE, IRALTONE, BIRETIX, NEORETIN, ENDOCARE, RADIOCARE en VICUTIX. Met onze innovatieve cosmeceutica, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen bieden we artsen, apothekers en gezondheidsprofessionals geavanceerde oplossingen voor specifieke huidproblemen aan. Alle producten en technologieën werden ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande wetenschappers en hun klinische relevantie werd uitvoerig beschreven in toonaangevende medische tijdschriften. Al deze producten zijn in België, Nederland en Luxemburg verkrijgbaar in de apotheek en in online apotheken.

Incyte Biosciences

Incyte’s wetenschappelijke benadering en geschiedenis in immunologie vormt de basis van ons bedrijf. Vandaag de dag bouwen we voort op deze geschiedenis terwijl we innovatieve dermatologische behandelingen ontdekken en ontwikkelen om oplossingen te bieden aan patiënten in nood.

We onderzoeken het potentieel van JAK-remming voor een aantal immuungemedieerde dermatologische aandoeningen met een hoge, onvervulde medische behoefte, waaronder atopische dermatitis, vitiligo en hidradenitis suppurativa. We streven ernaar therapieën te identificeren en te ontwikkelen die een verstoord immuunsysteem helpen te herstellen en weer in balans brengen.

Nascholing Esth-Ethische Dermatologie | SNNDV Nascholing 2023

ISDIN

ISDIN is een internationaal farmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in huidgerelateerde zaken. Het biedt een compleet assortiment dermatologische oplossingen van de hoogste kwaliteit. De innovatie van ISDIN is gebaseerd op de balans tussen de doeltreffendheid van de producten en de elegantie van de texturen, om optimale resultaten te bereiken door een uitstekende naleving. Bovendien zet ISDIN zich in voor de gezondheid van mensen, de gemeenschap en het behoud van de planeet dankzij het ESG-programma. Op die manier is ISDIN erkend als het eerste Spaanse BCorp laboratorium.

Nascholing Esth-Ethische Dermatologie | SNNDV Nascholing 2023

La Roche-Posay

L’OréaL Dermatological Beauty omvat vier merken: La Roche-Posay, CeraVe, Vichy en SkinCeuticals.

L’Oréal Dermatological Beauty is wereldleider in dermocosmetica, met internationale huidverzorgingsmerken die worden aanbevolen door professionals in de gezondheidszorg en wereldwijd worden verdeeld via verkooppunten in de gezondheidszorg, waaronder apotheken, drogisterijen, medi-spa’s en e-tailers.

Laboratoires Expanscience

Wanneer men zich 100% voor iets inzet, is daar een goede reden voor… Bij Expanscience, helpen we iedereen om hun welzijn vorm te geven, van de kindertijd tot de oude dag. Dit is wat ons al meer dan 70 jaar drijft om vooruitgang te boeken, onderzoek te doen, te vernieuwen. Wij zijn een Franse onderneming met een onafhankelijke geest, 100% familiebedrijf, met producten in meer dan 100 landen en merken zoals Mustela. Onze positieve impact op de samenleving en het milieu wordt erkend door het B Corp-certificaat en wij zetten ons in om een beter bedrijf voor de wereld te zijn.

NAOS

NAOS is een coherent geheel van 3 huidgeïnspireerde merken: Bioderma, Estthederm en Etat-Pur.

Centraal in zijn aanpak staat de ecobiologie, met als doel het ecosysteem van de huid beter te beschermen en haar natuurlijke mechanismen te versterken. Het succes van de 3 merken van NAOS stoelt op deze gedeelde visie.

Oy care

Oy is een Belgisch merk met innovatieve producten die een oplossing bieden voor dagdagelijkse problemen die het zelfvertrouwen aantasten zoals zweetgeur, acne en huidveroudering. Oy pakt de onderliggende oorzaken aan en dat zorgt voor een efficiënt, duurzaam en gezond productengamma. Als productontwikkelaar heeft Apr Inge Louf expertise ontwikkeld in de nieuwste technieken om de huidflora en de huidbarrière gezond te houden. Immers is de oorzaak van zowel acne als zweetgeur dezelfde : een verstoorde huidflora door de overwoekering van bepaalde bacteriën. De eindformules doorlopen alle nodige klinische testen en zijn gepatenteerd. Een unicum in België!

snndv

Pfizer

Pfizer heeft in België een lange geschiedenis, want het was in Brussel dat de groep zijn eerste Europese kantoor vestigde in de jaren 1950. Met een lange traditie van innovatie en investeringen in biomedisch onderzoek hebben we vandaag onze 4 Belgische sites die betrokken zijn in verschillende fasen van de ontwikkeling en productie.

Pierre Fabre

60 jaar farmaceutische expertise, uitvinder van het concept dermo-cosmetica.

Naast de merken Eau Thermale Avène, Ducray, A-Derma, Klorane en René Furterer, omvat Pierre Fabre de geneesmiddelen van Pierre Fabre Oncologie en Pierre Fabre Medical Dermatology.

Missie: Onze producten zijn er voor iedereen, in elke levensfase. We ontwerpen en ontwikkelen innovatieve oplossingen voor consumenten en patiënten die bijdragen aan een beter welzijn, van gezondheid tot schoonheid.

Dit doen we in samenwerking met professionals uit de gezondheidszorg, die overal ter wereld onze vertrouwde partners zijn. Hierbij vormen de natuur en planten een onuitputtelijke bron van inspiratie en staat farmaceutische ethiek centraal.

Recordati Rare Diseases

Bij Recordati Rare Diseases focussen wij op ‘the few’ – degenen die lijden aan zeldzame aandoeningen. Wij geloven dat elke patiënt recht heeft op de best mogelijke behandeling. Patiënten met zeldzame ziekten hebben onze hoogste prioriteit. Zij vormen de kern van onze planning, ons denken en onze acties.

Nascholing Esth-Ethische Dermatologie | SNNDV Nascholing 2023

Sanofi

Sanofi is een internationaal biofarmaceutisch bedrijf dat zich bezighoudt met preventie, behandeling en genezing van ziektes en aandoeningen gedurende je leven. Patiënten inspireren ons te blijven innoveren. We zetten ons dagelijks in om door middel van samenwerkingen met artsen, onderzoekers, ontwikkelaars en patiënten innovaties mogelijk te maken en daarmee zorg op maat te bieden. Met het produceren van vaccins en medicijnen voor onder meer chronische en zeldzame ziekten, willen we hoop en verlichting bieden. Sanofi heeft de ambitie om wereldwijd een duurzame partner te zijn in de gezondheidszorg, gericht op de behoeften van patiënten.

UCB

UCB heeft de ambitie gehad om iedereen zo goed mogelijk te laten leven en hen te beschermen tegen ziekte en de gevaren ervan. Onze onderzoeks-, ontwikkelings- en productieactiviteiten in neurologie, immunologie en andere gebieden die nog weinig worden onderzocht, worden gemotiveerd door de speciale band met de mensen die we beschermen. Het is ook dankzij hen dat ons werk de grootst mogelijke impact heeft. Het is inderdaad door gedifferentieerde oplossingen te bieden dat we waarde creëren.

Nascholing Esth-Ethische Dermatologie | SNNDV Nascholing 2023

Uriage

Uriage, wanneer Thermaal Water en dermatologische expertise elkaar ontmoeten: Sinds 1992 hebben de Dermatologische Laboratoria van Uriage de voordelen van hun Thermaal Water uit de Franse Alpen verwerkt in huidverzorgingsproducten die wetenschap, expertise en plezier combineren. Ze worden aanbevolen door dermatologen wereldwijd. Het Thermaal Water van Uriage is hydraterend, verzachtend en beschermend en herstelt de huidbarrière. Op basis van dit uitzonderlijk rijke water heeft Uriage hoogwaardige en specifieke producten ontwikkeld. Ze behandelen de meest problematische huidtypes of helpen de gezonde huid haar natuurlijke balans te behouden. 

Zeitschild klein

Zeitschild bij Desix

Zeitschild Skincare, huidverzorging van de nieuwste generatie. Innovatieve huidverzorging geherdefinieerd dankzij emulgatorvrije crèmes. Op zoek naar een kwalitatief huidverzorgingsproduct ook voor de meest gevoelige huid? Zeitschild herdefinieert de huidverzorging door het nabootsen van de gezonde huidlipidenstructuur. Door identiek aan de huid te zijn, zal de natuurlijke barrièrefunctie van zelfs de meest gevoelige huid volledig versterken, herstellen én regenereren. Zeitschild wordt aangeraden door dermatologen, esthetische artsen, plastische chirurgen, huisartsen, bedrijfsartsen en anti-verouderingsspecialisten.  

Scroll to Top