Sponsors

AbbVie

Bij AbbVie streven we ernaar om een opmerkelijke impact te maken op het leven van onze patiënten. We doen dit door de focus te leggen op volgende therapeutische domeinen: immunologie, oncologie, neurowetenschappen, virologie.

We streven naar de ontdekking, ontwikkeling en aflevering van medicijnen in die therapeutische domeinenwaarin we een bewezen expertise hebben en grotere voordelen kunnen brengen voor onze patiënten. We zoeken continu naar nieuwe oplossingen om levens te redden en de gezondheid te verbeteren.

Amgen

De missie van Amgen is om patiënten te helpen. Elke dag zetten we ons in om het leven van ernstig zieke mensen te verbeteren. Dit doen we door baanbrekend wetenschappelijk onderzoek, de ontwikkeling van effectieve geneesmiddelen en onze focus op het resultaat van de behandeling.

Galderma

Because our skin is so important, the aim of Galderma is to enhance people’s quality of life and contribute to a healthier future through science-based solutions for skin health, leading to our vision – to change the way the world thinks about skin health

Janssen

Het is de missie van Janssen om de diagnose van immuungemedieerde ziekten te verbeteren, de toegankelijkheid van goede behandelingen voor patiënten te waarborgen en te verbeteren, en om steeds nieuwe en betere medicatie te blijven bieden. We gaan hiermee door totdat immuungemedieerde ziekten voorgoed tot het verleden behoren.

LEO Pharma

LEO Pharma is een wereldwijde farmaceutische onderneming die gespecialiseerd is in producten en therapieën voor de dermatologie en kritische zorgverlening. Al meer dan honderd jaar lang hebben onze producten de kwaliteit van het leven van miljoenen mensen overal ter wereld verbeterd.

Novartis

Onze missie is om baanbrekende geneesmiddelen te ontdekken die de kwaliteit van leven verbeteren en de levensduur verlengen. We maken daarvoor gebruik van op wetenschap gebaseerde innovatie om zo enkele van de meest uitdagende problemen in de gezondheidszorg en samenleving aan te pakken. Bij het ontdekken, ontwikkelen en onderzoeken van nieuwe behandelingen werken wij nauw samen met onderzoekers, artsen en patiënten. Wij willen een betrouwbare leider zijn in het leveren van een betekenisvolle bijdrage aan de gezondheidszorg.
Scroll to Top