snndv themadag 2023

DERMATOLOGISCHE CALamiteiten

HOOFDSPONSORS

AbbVie

Het is de missie van AbbVie om innovatieve geneesmiddelen te ontdekken en te ontwikkelen die ernstige gezondheidsproblemen van vandaag oplossen en de medische uitdagingen van morgen aanpakken. We streven ernaar een verschil te maken in de levens van mensen binnen de ziektegebieden waarin we internationaal werkzaam zijn: immunologie, hematologische oncologie, neurologie, oogzorg, virologie, gezondheid van vrouwen en gastro-enterologie. Daarnaast leveren we producten en service binnen ons portfolio van Allergan Aesthetics.

Neem voor meer informatie over AbbVie een kijkje op abbvie.nl. Volg @abbvie op Twitter, Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn

Amgen

De missie van Amgen is om patiënten te helpen. Elke dag zetten we ons in om het leven van ernstig zieke mensen te verbeteren. Dit doen we door baanbrekend wetenschappelijk onderzoek, de ontwikkeling van effectieve geneesmiddelen en onze focus op het resultaat van de behandeling.

Galderma

Advancing dermatology for every skin story
Everyone’s skin is unique and we each have our own skin story. At Galderma, we embrace these differences and offer cutting-edge, premium brands that fit people’s individual needs, across the full spectrum of dermatology through Aesthetics, Consumer Care and Prescription Medicine.

Janssen

Het is de missie van Janssen om de diagnose van immuungemedieerde ziekten te verbeteren, de toegankelijkheid van goede behandelingen voor patiënten te waarborgen en te verbeteren, en om steeds nieuwe en betere medicatie te blijven bieden. We gaan hiermee door totdat immuungemedieerde ziekten voorgoed tot het verleden behoren.

LEO Pharma

LEO Pharma is een wereldwijde farmaceutische onderneming die gespecialiseerd is in producten en therapieën voor de dermatologie en kritische zorgverlening. Al meer dan honderd jaar lang hebben onze producten de kwaliteit van het leven van miljoenen mensen overal ter wereld verbeterd.

Novartis

Onze missie is om baanbrekende geneesmiddelen te ontdekken die de kwaliteit van leven verbeteren en de levensduur verlengen. We maken daarvoor gebruik van op wetenschap gebaseerde innovatie om zo enkele van de meest uitdagende problemen in de gezondheidszorg en samenleving aan te pakken. Bij het ontdekken, ontwikkelen en onderzoeken van nieuwe behandelingen werken wij nauw samen met onderzoekers, artsen en patiënten. Wij willen een betrouwbare leider zijn in het leveren van een betekenisvolle bijdrage aan de gezondheidszorg.
Scroll to Top